atmpan.online-skola.edu.pl

Svenskar i sprintstafett

• svenskar i sprintstafett

• Sprintstafett damer

• Sprintstafett. Publicerades: Igår 15:30 Igår 15:30 • 1 tim 30 min. Dags för sprintstafett - följ det svenska laget när de möter resten av Europa i en stafett i italienska Soave. Kommentatorer: Jacob Hård och Mats Troeng.Mer om programmet.

• Sprintstafett vm 2023 herrar

Svenskar som tagit flera guld på samma skid-VM 2023 i Planica: Jonna Sundling: sprint (klassisk stil) och sprintstafett (fristil). 2021 i Oberstdorf: Jonna Sundling: sprint (k) och sprintstafett (f).

Längdskidåkare sverige damer sprint

I morgon väntar sprintstafett i Lahtis, Finland. De svenska lagen har nu presenterats – och Ebba Andersson är en av de uttagna. Helgens tävlingar i Lahtis blir världscupsäsongens sista.

Svenska skidlandslaget damer

Publicerad6 februari 2021. Sverige tog dubbla segrar i sprinten i Ulricehamn. På söndagen väntar sprintstafett – ett genrep inför VM i Oberstdorf. Här är de svenska lagen. Damer, lag 1.

Svenska skidåkare damer

Det blev ingen svensk medalj i herrarnas sprintstafett. William Poromaa och Oskar Svensson fick nöja sig med en hedersam fjärdeplats. Vann gjorde Norge efter en stark spurt av Johannes Hösflot.

Sprint stafett idag

Calle Halfvarsson och Edvin Anger var långt ifrån en medalj i sprintstafetten i VM. De var missnöjda med materialet. – Då blir det svårt att åka skidor mot världens bästa, säger Edvin.

Svenska skidlandslaget herrar

I onsdags vann Sara Hagström EM-guld i sprint före Tove Alexandersson. I dag fortsätter svenskarnas medaljjakt med sprintstafett. Se sändningen som startar 15.30 i SVT1/Play.

Svenska dam längdskidåkare

Orientering. Det blev svensk medalj även under andra dagen av orienterings-VM i Bohuslän. I det fjärde mästerskapsförsöket kom den första svenska medaljen någonsin i sprintstafett. "Det känns gött att äntligen få stå på pallen", säger Helena Jansson.